Nanny bemiddeling

Werken…een gezin…… kies voor een Nanny van MET!

Kinderen in hun eigen vertrouwde omgeving opvangen op een manier zoals de ouders dat voor ogen hebben. Rust en continuïteit, een vertrouwd gezicht voor de kinderen terwijl jullie aan het werk zijn, dat is waar we bij MET Nanny Bemiddeling  voor staan. Onze Nanny’s komen wanneer je ze nodig hebt. Of het nu overdag, ’s avonds, ’s nachts of in het weekend is. MET Nanny Bemiddeling werkt samen met geschoolde pedagogisch medewerksters die we als eerste geselecteerd hebben om hun liefdevolle, professionele aandacht voor kinderen, maar ook om hun deskundigheid en hun pro-actieve houding. Door een nanny van MET Nanny Bemiddeling aan te nemen kun je met een gerust hart de deur uit gaan!

Een bijkomend voordeel is dat de Nanny, als de werkzaamheden het toestaan, licht huishoudelijk werk verricht. Bijvoorbeeld een wasje draaien, even een boodschap doen, het eten voorbereiden. Erg prettig, geen ‘spitsuur’ aan het eind van je dag! 

MET Nanny Bemiddeling Rust voor je kind(eren) en rust voor jullie!

Meer weten?

Onze Nanny’s

We stellen ons even voor

Maak kennis met de Nanny’s waar we op dit moment mee samenwerken. Wil je wat meer over ze weten? Beweeg met de cursor over de foto.

member photo

Geesje Prins

Nanny
member photo

Nelleke van Liere

Nanny
member photo

Greetje van Veen

Nanny
member photo

Angelique Strijker

Nanny
member photo

Rita Pereboom

Nanny
member photo

Petra van Pelt

Nanny
member photo

Linda de Jonge

Nanny

Tarieven

Om gebruik te maken van de bemiddeling van Nannybemiddelingsbureau MET schrijf je je in bij ons bureau. De bureau kosten zijn €175,-. De kosten voor de bemiddeling tussen Nanny en vraagouder zijn €50,-. Deze bedragen zijn eenmalig.

De tarieven voor de opvang zijn gebaseerd op de kinduren en zijn vergelijkbaar met de tarieven van flexibele kinderopvang. Bij MET Nanny bemiddeling betaal je voor de werkelijke uren waarop de nanny op je kinderen past. Vergelijkbare kosten als in de kinderopvang, dezelfde kwaliteit , rust voor je kinderen, rust voor jou.

Facturering vindt maandelijks achteraf plaats.
Jaarlijks ontvangen jullie een jaaroverzicht t.b.v. de afrekening met de belastingdienst van de kinderopvangtoeslag.

Wil je meer weten over de tarieven? Bel met Ageeth op 06 51491611! We denken graag met je mee.

tarieven

 

 

Kinderopvangtoeslag
MET Nanny Bemiddeling is een bij het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen(LRKP) geregistreerd bedrijf. De wetgeving bepaalt dat wanneer een ouder toeslag wil ontvangen, niet alleen het bemiddelingsbureau geregistreerd moet zijn, maar ook de nanny moet worden opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Dit kan alleen als de nanny aan specifieke deskundigheid(opleiding en vaardigheden, zie ook ons pedagogisch beleidsplan) voldoet en een verklaring van goed gedrag kan aantonen. Al onze nanny’s voldoen aan deze voorwaarden. Het aanvragen van de kinderopvangtoeslag is mogelijk.

Kassiersfunctie
De betaling aan de nanny moet via Nannybemiddelingsbureau MET gaan (kassiersfunctie), zodat de belastingdienst alle betalingen kan controleren en kan zien of de toeslag op de juiste manier verwerkt wordt. Bemiddelingsbureau MET zorgt dat de nanny de vergoeding ontvangt.

 

 

Sinds januari van dit jaar maken wij gebruik van een oppas aan huis/nanny. Mijn man werkt fulltime en ik 3 dagen in de week. Aangezien we beiden vaak pas rond 18.00 uur thuiskomen van ons werk, was het avondeten altijd een crime. De kinderen waren moe en we aten laat en altijd een makkelijke maaltijd. Tevens hadden we wanneer de kinderen op bed lagen zelf weinig energie meer en dus ploften we op de bank.
Dit wilden we op een gegeven moment niet meer en daarom hebben wij een oppas aan huis geregeld. Wat is dat een verademing! Onze oppas doet de boodschappen, kookt het eten en vaak als mijn man en ik thuiskomen, hebben de kinderen al met haar gegeten. Dit is zo relaxed! Verder doet ze de was en vindt ze het geen probleem om licht huishoudelijk werk te doen. Maar het allerbelangrijkste is dat ze zo’n goede klik met de kinderen heeft. Ze onderneemt van alles met ze en is ook alert op hun ontwikkeling. De uren met de oppas zijn voor hen iedere keer weer een feest!
De oppas huren wij in via MET Nanny bemiddeling. Een startend bureau gerund door 2 enthousiaste dames die rechtstreeks uit het vak komen. Met hen is alles bespreekbaar, juist doordat ze geen grote onderneming zijn. Tevens hebben wij het gevoel dat ze er niet op uit zijn om rijk te worden, maar willen ze kwaliteit leveren om zo het beste voor hun Nanny’s, de ouders en de kinderen te kunnen betekenen.
Financieel gezien lijkt een oppas aan huis duur, maar dit is zeker niet het geval. Helemaal wanneer je 2 of meer kinderen hebt dan is het al snel goedkoper dan een reguliere crèche. Tevens krijg je zoveel meer dan alleen een oppas! Het bevalt ons zo goed, dat ik het iedereen kan aanraden. Lijkt het je ook wel wat neem dan voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek contact op met MET Nanny bemiddeling.

Fam. Boeve

Meer weten?

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer weten?

Zijn jullie een ouderpaar? Neem dan contact op met Ageeth Nieuwenkamp.
Bel 06 514 916 11 of stuur een mail naar info@metnieuwenkamp.nl

 

Ben je een nanny? Neem dan contact op met Rebecca Nuiten.
Bel 06 27170495 of stuur een mail naar info@metnieuwenkamp.nl