Ageeth Nieuwenkamp

pedagoog – specialist jonge kind – beeldcoach – meedenker

ageeth-tongeren-2016-21

‘De kinderen zitten in een kring in het speellokaal. Een in het midden…..het kaboutertje…helemaal alleen…..het kaboutertje staat op en kiest een kindje uit de kring. Ze hebben elkaars handen vast, kijken elkaar aan en dansen in het rond. Eerst rustig, maar met steeds meer plezier…schaterlachend! En de hele kring klapt en geniet mee!’

Een van mijn vele ervaringen met de kracht van samen. Ik zou er een boek over kunnen schrijven! Samen plezier hebben, samen genieten, samen leren. Samen met de kinderen, de ouders, je leidinggevende, je collega. Even samen optrekken verrijkt de situatie, je kunt elkaars talenten overnemen, je geniet, je kunt weer verder. Als ik jullie ontmoet is dat waar we naar op zoek gaan. Wie ben jij, wie ben ik en waar wil jij naar toe.

Ik ben Ageeth Nieuwenkamp, geboren in 1962 in Almelo, nu woon ik in Meppel. Trainer/adviseur , specialist Jonge Kind en Beeldcoach .

Drijfveren Kinderen de ruimte geven zich te ontwikkelen op een maner die bij hun leeftijd en ontwikkeling past. Meedenken met pedagogisch medewerk(st)ers en groepsleerkrachten over de uitvoering van hun vak. Mensen laten groeien in verbinding met zichzelf en de wereld om hen heen.

25 jaar ervaring als groepsleerkracht in het basisonderwijs met brede ervaring in alle groepen.

Negen jaar ervaring als onderwijsadviseur Specialist Jonge kind bij Timpaan Onderwijs, bekend met kindvolgsystemen, veel ervaring in het geven van trainingen en presentaties en het begeleiden van implementatietrajecten.

En jij? Geniet jij ook zo van het werken met kinderen? En heb je ondanks dat het gevoel dat je wel eens zou willen dat iemand met verstand van zaken even met je meekijkt? Op zoek naar kansen en mogelijkheden? Mail me eens! Zou ik erg leuk vinden!

Meer weten?

Neem contact op met Ageeth Nieuwenkamp

Bel 06 514 916 11 of stuur een mail naar
info@metnieuwenkamp.nl